/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Залий м'ясо горілочкою, а ще краще - коньяком, і подивися, що ... - Новини Тернопільщини
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.10.2018
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Залий м'ясо горілочкою, а ще краще - коньяком, і подивися, що ... - Новини Тернопільщини
Новини Тернопільщини Смачне м'яско, яке не вимагає особливих витрат і кулінарних умінь, — це знахідка для кожної господині. Нам стало так звично смажити, запікати і варити продукти, що ми зовсім забули про традиційний спосіб приготування — в'ялене м'ясо. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 25.10.2018
Дивитись всі новини в розділі Яловичина