/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Залий м'ясо горілочкою, а ще краще - коньяком, і подивися, що ... - Новини Тернопільщини



Новини Тернопільщини
Смачне м'яско, яке не вимагає особливих витрат і кулінарних умінь, — це знахідка для кожної господині. Нам стало так звично смажити, запікати і варити продукти, що ми зовсім забули про традиційний спосіб приготування — в'ялене м'ясо.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 25.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина