/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Смачне у прекрасному. У Будинку вчених відкрився ресторан ... - Tvoemisto.tv



Tvoemisto.tv
У ньому відварюється яловичина на дуже малому вогні протягом 5 годин. Цей бульйон подається гостю разом з яєчною локшиною. Гість з'їдає локшину, випиває бульйон, потім формується страва під назвою тафельшпіц. На тарілку викладається ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 31.10.2018




Дивитись всі новини в розділі Яловичина