/ Стрічка новин
 
/ Продукти переробки
 
/ М'ясо та м'ясні продукти
 
/ Субпродукти
 
Качка з гарніром, запечена в банці | Гурман | Смачні страви, рецепти газети «Є» та сайту ye.ua - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2018
               
               
               
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Качка з гарніром, запечена в банці | Гурман | Смачні страви, рецепти газети «Є» та сайту ye.ua - Сайт "Є"
                 Сайт "Є"
 Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) При такому способі запікання м'ясо буде соковитим та м'яким. Хоч ми й не додаємо ані води, ані бульйону, в банці утворюється велика кількість ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти
		
		
		