/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Рецепт от гурмана: лазанья - ВМоскве
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.11.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Рецепт от гурмана: лазанья - ВМоскве
ВМоскве Добавляем в фарш помидоры, хорошо перемешиваем и даем потушиться ещё 5 минут, после чего снимаем сковороду с огня. Приготовление соуса Бешамель. Небольшую кастрюлю (лучше использовать посуду с толстым дном, чтобы избежать пригорания соуса) ставим на огонь, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.11.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш