/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Рецепт от гурмана: лазанья - ВМоскве



ВМоскве
Добавляем в фарш помидоры, хорошо перемешиваем и даем потушиться ещё 5 минут, после чего снимаем сковороду с огня. Приготовление соуса Бешамель. Небольшую кастрюлю (лучше использовать посуду с толстым дном, чтобы избежать пригорания соуса) ставим на огонь, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.11.2013




Дивитись всі новини в розділі Фарш