/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Баранина  

Новини про баранину, новинки, детальна інформація відносно баранини

Баранина


Готуємо окрошку на мінеральній воді - 20 хвилин - Новини Тернополя

  20 хвилин - Новини Тернополя

Легка і низькокалорійна окрошка — чудовий варіант для дієт та обіду у літній день. До того ж кисломолочні продукти покращують травлення, а зелень та овочі насичують організм вітамінами. 3. Окрошка — це російська страва, різновид холодного супу на овочевій основі. Однак у багатьох народів теж є схожі супи, але по-іншому називаються. Влітку не хочеться їсти гарячих супів, тож саме час перейти на холодні. Як колись готували окрошку у барі „Кабачок”, розповідає шеф-кухар Любов Лебедик. — Окрошка — це російська страва, різновид холодного супу на овочевій основі, — розповідає шеф-кухар Любов Ле...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 01.06.2019




Дивитись всі новини в розділі Баранина