/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Фрукти. Ягоди   / Сливи  

Новини про сливи, новинки, детальна інформація відносно слив

Сливи


Маленькі хитрощі і лайфхаки, які стануть в нагоді при консервації - UkrMedia Їжа

  UkrMedia Їжа

Кожній господині хочеться якомога краще зберегти плоди літнього врожаю. Використовуємо досвід, який накопичувався роками та перевірявся практикою. Дрібниць у консервації не буває! Кришки і банки для консервування мийте не миючими засобами, а порошком гірчиці або харчовою содою (1 чайна ложка на 1 л води). Після миття їх треба ошпарити окропом і висушити. Кришки прокип'ятити. Банки зручно стерилізувати в мікрохвильовці. Налити в кожну по 1-2 столові ложки чистої води, поставити в піч (трилітрові можна покласти на бік) і включати її на повну потужність. Коли рідина повністю випарується (зазви...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 28.05.2019




Дивитись всі новини в розділі Сливи