- • Інгредієнти
- • Борошно кров'яне
- • Борошно м'ясне
- • Борошно м'ясокісткове
- • Борошно пір'яна
- • Вітаміни
- • Висівки
- • Закваски для силосування
- • Замінники молока
- • Зерно фуражне
- • Комбікорми
- • Корми екструдовані
- • Кормові добавки
- • Кормові дріжджі
- • Кормові коренеплоди
- • Макуха, шрот, жом, патока
- • Мука рибна
- • Мука трав'яна
- • Премікси
- • Рідкі корми
- • Сіль кормова
- • Сіно, солома, силос
/ Стрічка новин
/ Корми для с.г. тварин і птахів
/ Інгредієнти
Ароматна запечена форель у духовці - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2019
Новини про інгредієнти, новинки, детальна інформація відносно інгредієнтів
Інгредієнти
Ароматна запечена форель у духовці - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Готувати цю страву настільки легко, що впоратися зможе навіть початківець кулінар. Форель — корисна і поживна риба, страва, яка стане відмінною прикрасою для будь-якого святкового столу. Особливо апетитно та урочисто виглядає форель, запечена в духовці цілком. Готувати цю страву настільки легко, що впоратися зможе навіть початківець кулінар, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - 1 велика форель - 100 г цибулі - 250-300 г помідорів - 1 середній лимон - половина пучка петрушки - 3 ст. л. оливкової олії - за смаком сіль, перець - 1 ч. л. приправи для риби Приготування: Рибу почистьте від луски, в...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.06.2019
Дивитись всі новини в розділі Інгредієнти