- • Для животноводства
- • Для мукомольно-крупяной промышленности
- • Для переработки с/х отходов
- • Для производства кормов
- • Для производства продуктов питания
- • Для птицеводства
- • Для пчеловодства
- • Для растениеводства
- • Для рыбоводческого хозяйства
- • Для складов и хранилищ
- • Емкостное оборудование
- • Котельное оборудование
- • Маркировочное и этикетировочное оборудование
- • Моечное и санитарно-гигиеническое оборудование
- • Сушильное оборудование
- • Фасовочно-упаковочное оборудование
- • Холодильное оборудование
/ Торговая площадка
/ Оборудование
/ Холодильное оборудование
Продукция на продажу: Холодильное оборудование ,
Дата подачи заявки: 21.08.2014
ID: 43458,
Область: Львовская область,
Район: ЛЬВОВ
Товар: Холодильное оборудование ,
Количество: 1 шт.
Цена: 1000 euro/комплект
Флюідізаційні скороморозильні тунелі
На практиці дуже широке поширення отримали Флюідізаційні скороморозильні тунелі. В цих установках продукт знаходиться в підвішеному стані, заморожується в потоці холодного повітря, званого "киплячий шар". Повітря подається через спеціальну решітку у вантажний відсік зі швидкістю, що викликає ефект кипіння .Такий тип обладнання застосовується зазвичай для ягід, зеленого горошку, бобів, фасування великих овочів і фруктів, нарізаних скибочками однакового розміру. Час заморозки становить 8 - 15 хвилин, в залежності від розміру частинок продукту.У продукту, що пройшов шокову заморозку,не порушується структура і зберігаються всі вітаміни. Зовнішній вигляд залишається незмінним, як у свіжого продукту.
Телефон:
email:
Контактное лицо: ТОВ"Авенір-Україна"
Холодильное оборудование. Торговая площадка Украины
Продукция на продажу: Холодильное оборудование ,
Дата подачи заявки: 21.08.2014
ID: 43458,
Область: Львовская область,
Район: ЛЬВОВ
Товар: Холодильное оборудование ,
Количество: 1 шт.
Цена: 1000 euro/комплект
Флюідізаційні скороморозильні тунелі
На практиці дуже широке поширення отримали Флюідізаційні скороморозильні тунелі. В цих установках продукт знаходиться в підвішеному стані, заморожується в потоці холодного повітря, званого "киплячий шар". Повітря подається через спеціальну решітку у вантажний відсік зі швидкістю, що викликає ефект кипіння .Такий тип обладнання застосовується зазвичай для ягід, зеленого горошку, бобів, фасування великих овочів і фруктів, нарізаних скибочками однакового розміру. Час заморозки становить 8 - 15 хвилин, в залежності від розміру частинок продукту.У продукту, що пройшов шокову заморозку,не порушується структура і зберігаються всі вітаміни. Зовнішній вигляд залишається незмінним, як у свіжого продукту.
Телефон:
email:
Контактное лицо: ТОВ"Авенір-Україна"
Смотреть все обявления в разделе Холодильное оборудование