/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Трошки про єврейський новий рік у контексті їжі - Львівська Газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.10.2016
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Трошки про єврейський новий рік у контексті їжі - Львівська Газета
Львівська Газета Можна готувати цимес із м'ясом (яловичина, курка) і подавати не як гарнір, а як основну страву. Ганце цимес – «величезне задоволення» – це дуже ароматна страва з насиченим смаком. Завжди хотіла приготувати його, а тут якраз нагода. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.10.2016
Смотреть все новости в разделе Говядина