/ Лента новостей
 
/ Продукты переработки
 
/ Молоко, молочные продукты
 
/ Йогурт
 
Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua
               
               Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.11.2018
               
               
Новости про йогурт, новости, подробности относительно йогурта
Йогурт
Користь чи шкода? Все, що потрібно знати про найпопулярніший дієтичний продукт - Znaj.ua
| Znaj.ua Для додання йогурту в'язкої консистенції, в нього додають такі стабілізатори: модифікований крохмаль E1442, карагенан Е407, ксантанова камедь Е415. А генномодифіковані крохмаль Е414 (навіть якщо на йогурті стоїть знак " без ГМО) шкодить підшлункової ... | 
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.11.2018
Смотреть все новости в разделе Йогурт
		
		
		